De Navnløse antologi, anyone?

For efterhånden et godt stykke tid siden skrev jeg scenariet De Navnløse af to omgange. Senere skrev Johannes et remake af det til VC26. I dette indlæg nævner Morten Greis det og senere bliver der faktisk foreslået at man kunne lave forskellige versioner af det som en antologi.

Og egentlig synes jeg at jeg har hørt værre ideer. Nu nævner Johannes selv Viking Con og det synes jeg faktisk også kunne være en ret god ide. I den forbindelse har jeg naturligvis genlæst scenariet, hvilket var ret sjovt. Dels har jeg måtte græmme mig dybt og inderligt over hvor mange slagfejl der er. Men når det er sagt var det ret fedt at læse igennem igen, fordi jeg synes at jeg er kommet nogen vegne med mit skriveri, både mht. scenarier og generelt. Og ideen med halvingerne, der går amok er faktisk ret god, et eller andet sted. Omvendt set er systemet utrolig ringe formidlet, hvilket er en skam. Umiddelbart ville jeg begynde med at give alle spillerene deres kort på en måde, som gør at de bliver nødt til at vælge imellem og vinde og opfylde deres egne personlige mål. I forhold til det med en antologi er der desuden den lille detalje at det ikke er 100% sikkert om hvovidt jeg er i landet på det tidspunkt, men den tid, den sorg.

Er der nogen, som synes det kunne lyde sjovt? Jeg lover at finde på en sjov og spiselig/drikkelig gave til det bedste bud af scenarierne. Plus at der jo er en ekstra udfordring i at lave det samme scenarie på forskellige måde, så spillerene gider spille den samme historie igen.

18 meninger om “De Navnløse antologi, anyone?

 1. thaismunk

  Ikke lige umiddelbart, udover at det skal tage udgangspunkt i scenariet på Alexandria. Derudover er jeg ret ligeglad, så længe man laver en remake af scenariet der. 🙂

 2. Det skal vel samles i en antologi (ligesom Imperiet). Alle noveller bør være anonyme – så Thais kan kan bedømme på et savligt grundlag (derudover det jo “de navnløse”).

  Jeg stemmer for at det skal være realtivt fri – udover vi talter om noveller, så en eller anden max spiltid og opforring til at holde sig indenfor et overskulelige side antal.

  Jeg er selvsagt på.

 3. Må man gerne lave et remake af et remake i stedet? (Har hele tiden overvejet at lave et remake af De Navnløse v Johs.)

  Underlige overvejelser om hvorvidt et reremake er et remake til side, erklærer jeg hermed min hensigt om at skrive et re(re)make.

  (Om jeg så bliver færdig er en anden snak).

 4. Jeg skal bare lige skrive den ned, men min novelle er helt slut og den er fantastisk. Det er det bedste rollespil jeg nogensinde, jeg har tænkt og jeg er sikker på det virker.

  Jeg vinder så meget det her, men vi skal havde flere med!

 5. Jeg har talt med VC. De er også med på legen, så der bliver noget dommer-arbejde for Thais at lave nu (da jeg håber på, at vi får en masse gode bidrag). Mere om VC snart.

 6. Pingback: [Konkurrence] De navnløse-antologien til Viking-Con « Stemmen fra ådalen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s