Vintersol 2012 søger scenarier

Vintersol 2012 søger scenarier

Vintersol 2012 er lige pt i opstartsfasen. Jeg har fået den store ære og glæde af  at blive scenarieansvarlig og søger derfor nye scenarier til connen. Vi søger såvel reruns som nye scenarier, live- såvel som bordrollespil. I år har connen “Himmel og Helvede”-tema. Det ville være fedt, hvis folk ville skrive i det tema, men det er på ingen måde et krav.

Jeg er scenarieansvarlig for Vintersol for første gang og jeg vil gerne være der for mine forfattere i det omfang som de ønsker det. Det betyder omvendt også at hvis du helst bare vil have ro til at arbejde i fred får du det. Jeg sigter med andre ord efter at levere skræddersyet service til den pågældende forfatter. Der kommer nok også nogle nye initiativer til forfatterne (udover indgangsrabat). Mere om det senere. Derudover vil nyskrevne scenarie også deltage i konkurrence om den fine Vintersolspris (som er en publikumspris). Derudover vil undertegnede også give skriftlig feedback på nye scenarier.

Deadlines for Vintersol 2012 er følgende:
1 November: Foromtaler
20 januar: Scenarier afleveres
23-26 febuar: Vintersol 2012

Vintersol er en odenseansk con og efterhånden seks år gammel. Den afholdes af foreningen Solhverv, også med tilhørsforhold i Odense. Det er en awesome con med fantastiske arrangører, fede scenarie og den bedste mad man kan finde på en dansk con.

2 meninger om “Vintersol 2012 søger scenarier

  1. Pingback: Forum for scenariesnak: ScenarieHuset | Stemmen fra ådalen

  2. Pingback: Nyhedsbrev – september 2011 | Bifrost

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s