[21. dec] 2012 bliver et fedt år for congængerne

Con2, 20-22/1 2012. Nu med flere porrer! Lige siden at Hillerød-connen viste sig som en god kur imod kærestesorger i 2010 har jeg elsket at komme der.

Troa-Con, 17-19/2 2012. Jeg må lige se om jeg får tid, for så køber jeg en billig togbillet i enormt god tid. Jeg har ikke været i Aalborg i frygtelig lang tid, så det kunne sgu være fedt at finde tiden til det. Mest for at hænge ud med nogle gamle venner deroppefra, som jeg ikke får set så meget.

 

Vintersol, 23-26/2 2012. Jeg er for første gang rollespilsansvarlig for en con og det har indtil videre været vildt sjovt. Jeg glæder mig til at have en afslappet Vintersol og ikke være GM så meget som jeg plejer at være. Det skal nok blive intet mindre end fantastisk, især når vi skal spille sidste afsnit i Kristians saga. London Crawling 3, yeah!

Fastaval, 4-8/4 2012. Påsken falder åbenbart tidligt i år, men jeg skal ikke brokke mig. Det lader til at jeg bare skal være almindelige deltager på Fastaval. Sidste gang jeg var det var i 2005. Jeg glæder mig til en Fastaval, som jeg har besluttet sig for skal være med maks 1 scenarie, som jeg skal køre og maks 1 som jeg er tilmeldt på forhånd. Jeg har mange gange oplevet at jeg har haft lyst til noget andet når jeg er på Fastaval end jeg har haft lyst til når jeg har tilmeldt mig Fastaval. Så 2012 bliver året, hvor at jeg glæder mig til at hænge ud i reservekøen.

Ba-Con 18.-20/5 2012. Jeg har desværre ikke kunnet finde nogen hjemmesiden til Ba-Con, men jeg har hørt mange gode ting om det. Vi glæder os til at se en hjemmeside for connen.

Viking-Con 12-14/10 2012. Viking Con nummer 31. Wow, det er godt nok om noget lang tid. Jeg ved ikke selv om jeg kommer, men når det nu er Kristoffer Mads Sørensen, er det afgjort noget som jeg overvejer. Jeg glæder mig til at høre mere om hvad der kommer til at ske på Viking-Con til næste år.

Hyggecon 18-21/10 2012. Det her glæder jeg også voldsomt til. Hyggecon var i år intet mindre end fantastisk. Der er en dejlig stemning der, som jeg sætter stor pris på. Østerskov Efterskole giver nogle behagelige rammer og jeg er glad for at komme der og opleve folk snakke om liverollespil i afslappede rammer.

 

7 conner i alt som det ser ud lige pt. Jeg mener også at Forum også bliver afholdt i 2012, så det glæder jeg mig til at se kommer til at ske. Det er rart at se den slags, for der var ikke 7 conner om året da jeg begyndte at komme på conner og endnu vigtigere var der ikke specielt mange som troede på at der ville kommer 7 conner om året igen. Så vi glæder os til 2012

En mening om “[21. dec] 2012 bliver et fedt år for congængerne

  1. Pingback: Foromtale: De Sorte Svin fra Skoven « Reservoir Elves

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s