ConTOr 2020

Det virker muligvis selvfedt at skrive om et arrangement man selv har været med til at arrangere, men ConTOr 2020 var virkelig en fornøjelse at arrangere med de søde deltagere og med arrangører.

 

Jeg ved ikke lige om jeg kan sætte så mange ord på det, men det føles virkelig godt at arrangere og være med til connen i år.  Der var god mad, jeg følte vi blev mødt med forståelse, overskud og glæde fra deltagerne. Det gør mig virkelig glad at opleve og gør det totalt meget værd at arrangere. Især tak for bifaldet lørdag aften.

 

Jeg er glad og taknemmelig for at kunne have arrangere con med Morten Havmøller Laursen (no relation) i 5 år. Det har været en udsøgt fornøjelse og jeg er meget glad for alt det arbejde som Morten har lagt med (blandt andet!) skole, hjemmeside, hygiejne på connen, automatisk emailudsending og ny tilmelding. Jeg kan kun sige tusind tak endnu en gang, det har været skønt siden jeg var med til at overtage Con2 efter “CONtiki2 – Der sad en con på en tømmerflåde?!” i 2015 sammen med Morten og Kat Hedegaard.

 

En tilsvarende stor tak skal gå til mine andre medarrangører, Kat, Regitze og Alexander. Fuck, hvor er I seje. Og ikke kun fordi I holder en fabelagtig sur, DJØFicerende, provinsiel og vred mand som mig ud og lader mig rode med penge for connen, men også fordi I hver især gør en helvedes til forskel for connen og er rare mennesker at arbejde sammen med. Tak til dem og ikke mindst tak til et potentielt kommende medlem af arrangørteamet for Con2 2021. Vi ses!

7 meninger om “ConTOr 2020

  1. Thais Munk

   Jeg fik kørt to scenarier, “En Dag på Kontoret” af Piotr Zbigniew og “Isotoper over Isefjorden” af Oliver Nøglebæk.

   Vi kørte meget “En Dag på Kontoret” som amerikansk The Office, hvor det halvvejs var slapstick-komedie, men det var vældig fint. “Isotoper over Isefjorden” gik virkelig fint og var virkelig hyggeligt og nemt at køre (inklusiv at vi fordømte forfatteren lidt undervejs). Jeg synes det ramte meget mere i resten af “Tales from the Loop””s ånd end de scenarier som fulgte med grundbogen. Det fløj og alle hyggede sig uanset alder. Vi havde en 18 årig med og han var fremragende til at ramme 80’er perioden og genren.

 1. Terese M.O Nielsen

  Amen, Thais! Dejlig con. Besynderligheder af mad, deltagere og arrangører gik (igen) op i en højere enhed af hygge og godt rollespil.

 2. Terese M.O Nielsen

  Og autokorrektur gør “vidunderlig” til “besynderlig”. Oh well. Lidt besynderligheder var der vist også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s