Frygt og Lede i Odense skifter navn midt i januar

For de få af mine læsere som ikke ved det, så har jeg ligesom mange andre besluttet mig for at få en ny og frisk begyndelse på det hele efter hvad jeg håber på er det værste af corona. Så jeg flytter fra Odense engang i januar og rykker nordpå til Aalborg, hvor jeg har fået en lejlighed i Ø-gadekvarteret fra 15/1 2022. Det føles meget grænseoverskridende og 100% som den rigtige beslutning.

Så jeg glæder mig til at se på tingene i nye omgivelser nær Limfjorden. Odense har givet mig 14 gode år, som jeg er max taknemmelig for, der skal bare ske noget nyt. Så lige pt får jeg sendt mine gamle rollespilsbøger til Chile og Irland og kommer snart til at give brætspil væk også. Det bliver svært storslået.

Jeg kommer til at kunne lege oftere med de fleste af medlemmerne af min Doomstones HD gruppe og se hvad TRoA er for en størrelse til hverdag. Så jeg glæder mig sgu virkelig til at begynde på en frisk. Jeg har mange gode venner deroppe, 2 yndlingsværtshuse (ingen af dem er i Jomfru Ane Gade, da jeg snart bliver 36 og ikke er alkoholiker) og kender mindst et godt pizzaria. Det er et langt bedre udgangspunkt end da jeg flyttede til Odense V i 2007, så det skal nok gå alt sammen.

2 meninger om “Frygt og Lede i Odense skifter navn midt i januar

 1. Spændende indlæg, jeg har fire kommentarer:

  1) Hvilke værthuse er det? Efter mine forældre flyttede kommer jeg nok ikke til Aalborg igen i mange mange år, men jeg vil gerne kunne følge med i værthusscenen. Pizzaria er jeg ligeglad med 🙂

  2) Hvis TRoA er som det var, back in the day, så er det forholdsvis let at finde et eller to hold og spille på. Jeg har ikke set de nye lokaler, men der er noget helt særligt (fedt) over at spille i en klub. Der er en masse andre nørdede ting man kan komme med i (Blood Bowl turneringer) og man får en større og brede omgangskreds. Derudover er det mit indtryk at de TRoA-folk du i forvejen kender er super søde og gode.

  3) Er jobmulighederne bedre i Aalborg? Har du et netværk ift. det? Det håber jeg – for jeg kunne godt onde dig et godt og stabilt job.

  4) Det er useriøst at ændre navnet på bloggen. Behold det nuværende.

 2. Thais Munk

  1) Beer Basement og Hjerte Dame (som begge to ligger på Danmarksgade). Basement er for virkelig at nyde kvalitetsøl og Hjerte Dame er et dejlig simpelt værtshus med uden røg indenfor 😀

  2) Jeg kan ikke huske om jeg har set de nye lokaler, men de sidste jeg var i virkede hyggelige. Så jeg glæder mig til at se hvad jeg kommer til at spille der, men jeg er spændt på et nyt nørdmiljø.Og ja, dem jeg kender der er virkelig søde og rare folk.

  3) Jeg ved det ærlig talt ikke. Men jeg ved at jeg ikke har kunnet finde noget mere fast i Odense og jeg har seriøst brug for en frisk start i mit liv.

  Så om ikke andet har jeg mulighed for løntilskud og min nuværende praktik går godt. Så jeg tager dertil med nogle mulighed og en positive udtalelser i tasken. Plus jeg har haft to forskellige jobs i 2020, hvor det ene forsatte ind i 2021. Men jeg kunne også godt onde mig selv et godt og stabilt job 😀

  4) Nah, det synes jeg ikke det er 😀 Det har ændret navn tidligere, da jeg tog til England og da jeg så vendte hjem igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s