Con2 – Ude af CONtext [tanker fra en ex-arrangør]

Jeg har mange tanker og følelser her, men det vigtigste jeg gerne vil fortælle er, at jeg har været enormt glad og taknemmelig for at arrangere Con2 i alt den tid jeg har haft æren af at være arrangør der. Tak til alle dem som har deltaget, hjulpet til og arrangeret connen sammen med mig. I har gjort mig virkelig glad. Billedet her er fra mine medarrangørers (inklusiv Devin og Dion og Louisa, vores fremragende køkkenfolk) awesome gave og indeholder et fabelagtigt smukt skrevet personligt kort. At holde tale for cirka 35 mennesker på et skolekøkken i Vejby, imens jeg forsøger ikke bare at hulke af ren glæde og overvældelse er en af mine bedste øjeblikke på den con og på en con i det hele taget. Jeg følte mig set, værdsat og virkelig holdt af. Tak!

 

Jeg tog første gang på Con2 i 2010, kom der et par år med vildt gode oplevelse (især 2014 og 2015), så jeg kom til at melde mig som arrangør i 2015, da Kikko sagde at den nuværende arrangørgruppe ville stoppe. Det har været en vild oplevelse undervejs, især under coronoa. Jeg har været med til at arrangere i alt 7 conner (Con Artist 2, CONgratulations20, DefCon 2, Con2 – Jeg Con, Jeg Så, Jeg Sejrede! (2019), ConTOr, MoseCONnen brygger! og Con2 – Ude af CONtext). Det har krævet en vis mængde rejsen frem og tilbage og det har været det hele værd. Jeg har lært utrolig meget undervejs og fået en masse kærlighed og taknemmelighed smidt efter mig. Jeg vil desuden gerne sige tak til de folk, som gjorde Con2 til noget særligt for mig inden jeg blev arrangør. De er (i vilkårlig rækkefølge): Beatrix Nielsen, Niels Ladefoed Rasmussen, Lena Kikko Siggaard,Anne Vinkel, Troels Ken Pedersen, Adrian og Thomas (som jeg lige blanker på efternavnene på), Devin Hedegaard, Regitze Skibsted, Morten Greis, Malik Hyltoft, Morten Vadgod, Danny Wilson, Jacob Vogelius Nielsen, Mads Egedal Kirchoff, Morten Havmøller, Stefan Henriksen, Uffe Thorsen, Simon James Pettitt, Torben Ussing, Lærke Hvid Pedersen, Terese Nielsen, Michael Gärtner Nielsen, Søren Werge og med garanti flere som jeg har glemt. Tak for alt!

 

Jeg vil desuden lige skynde mig at sige, at jeg ikke er stoppet fordi jeg flyttede til Nordjylland. Jeg har valgt at stoppe fordi jeg blev for udbrændt på grund af corona og alt det bøvl det gav, hvor jeg endte med at brænde ud. Jeg vil gøre det med total ro, for jeg efterlader connen i gode hænder og med søde deltagere. Den sidste udgave af connen var på en virkelig hyggelig folkeskole og enormt intimt, præcist som da jeg første gang besøgte connen i 2010. Det var præcis som jeg havde ønsket mig, selv med en desværre syg arrangør (skud ud til Alexander Vestbjerg). Tusind tak for det, for klapsalverne og for kærligheden!! Jeg føler mig nærmest tom inden i. Det er mange års kærlighed og arbejde jeg nu har forladt, men det føles rigtigt. Nu vil jeg så glæde mig til at tage til connen igen i 2024 som helt almindelig deltager. CON ON!!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s