Om mig

Jeg hedder Thais Laursen Munk og kom til verden d. 4/12 1985. Jeg er cirka syv-otte år gammel på det første billede, hvor man kan se at jeg er en nørd, idet jeg sidder med næsen begravet i en bog. Vistnok om fugle. Senere har jeg nørdet mere ud, først ved at begynde at spille rollespil som femten-sekstenårig, gå på HTX i syv måneder, tage en klassisk sproglig studentereksamen og gå igang med statskundskab. Jeg var sytten første gang jeg tog på Fastaval og jeg var sytten da jeg første gang var beruset på Fastaval. Derudover begyndte jeg at spille live da jeg var atten. En morgen i sommeren 2007 vågnede jeg op hjemme hos mine forældre i Gammel Rye, imellem Silkeborg og Skanderborg og indså at jeg ikke var provinsiel nok. Derfor flyttede jeg til Odense V. Der boede jeg i næsten 3 år og oplevede store mænger frygt og lede blandt de mennesker jeg boede omgivet af. I september 2010 flyttede jeg til Manchester, Storbritannien som udvekslingsstuderende indtil maj 2011. Jeg er i dag bosat i Odense NØ og læser forsat statskundskab. Jeg er med tidens løb blevet et markant gladere menneske (nærmest som en bulldozer), men oplever stadigvæk megen frygt og lede.

 

Til dagligt er jeg GM i mine faste grupper hver tirsdag og hver anden søndag og spiller live i liverollespilskampagnen Utopia i Fredericia.

Reklamer

3 meninger om “Om mig

  1. Astrid

    Kære Thais. Jeg har et spørgsmål vedrørende Den Store Monsterbog. Har du mon en mailadresse el. lignende hvor jeg kan komme i kontakt med dig? På forhånd tak og venlig hilsen Astrid.

  2. Kære Thais.

    Har du en mailadresse man kan skrive til dig på? Jeg har en forespørgsel ang. en ny dansk sword & sorcery antologi jeg har udgivet sammen med Rasmus Wichmann.

    Venlig hilsen Henrik Sandbeck Harksen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s